Чи рекомендуємо ми магнітні щітки для миття вікон? Що в них особливого?

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Магнітна щітка для миття вікон - це новинка в Україні, яка з неймовірною швидкістю набирає популярності. Ця щітка вирішує одну головну проблему на вікнах в багатоповерхівках - це неможливість їх очищення. Помити фасадне або панорамне вікно неймовірно складно, небезпечно, а іноді і дорого. Новинка у віконній індустрії - це магнітні щітки для миття вікон, які дозволяють очистити поверхню вікна без будь-якого ризику. Але по інтернету ходить багато думок і відгуків, які іноді навіть суперечать один одному. Щітка для миття вікон на магнітах іноді стає предметом вихваляння, а іноді і навпаки - вкрай негативних відгуків. Зараз розглянемо цей пристрій і розповімо, чи варто витрачати на нього гроші.

У чому переваги магнітних щіток для миття вікон, і які вони бувають?

Кожен, хто вперше бачить цей пристрій, звертає увагу на його вартість. Магнітні щітки коштують копійки в порівнянні з роботами пилососами або пароочищувачами вікон. Тому їх популярність дуже висока, і попит досить великий. Але ціна - це далеко не головна перевага. Згідно відгукам, більшість власників таких щіток або губок відзначають переваги:

  1. Висока швидкість мийки вікна;
  2. Відсутня потреба вилазити з вікна (часто купують люди з Акрофобією);
  3. Щітка і вимиває вікно губкою і полірує його;
  4. Щітка надійно кріпиться магнітом і страхується мотузкою.

Сьогодні лідирують китайські виробники даних щіток, адже вони просто заповнили весь ринок і постійно оновлюють свою продукцію. І більшість губок на магнітах з Китаю і піддаються критиці, адже далеко не всі моделі можуть притискатися до потрійного склопакету, а то і товщі. Але європейські аналоги розраховані на певну ширину вікна. Найпоширенішими варіантами потужності щіток на магнітах (під товщину склопакета) вважають:

  • Від 5 до 10 мм;
  • Від 10 до 15 мм;
  • Від 18 до 30 мм;
  • Від 25 до 50 мм.

Чи варто купувати щітку на магнітах для миття вікон?

Однозначної відповіді не існує. Фахівці компанії «Віконної Майстерні» не раз бачили в дії дані щітки і вони дійсно працюють. У тих місцях, де дістати ганчіркою або іншими щітками не можна, магніти виконували своє завдання на відмінно! Важливо купувати відразу якісні і не найдешевші очисники, тоді вона буде служити довго і вірно. Всі відео, які присвячені негативним відгукам про ці пристрої, доводять теорію дешеве = погане.

Якщо люди в пошуках економії у всьому купують пристрій за найнижчою ціною, воно точно не прослужить так, як описано в інтернет-магазинах. Не забувайте, що догляд за вікнами - це невід'ємна частина їх обслуговування. Бруд руйнує ущільнювачі, і шкодить вікнам, та й свої функції брудне вікно не особливо виконує. Тому очищення навіть фасадних вікон необхідна в регулярному порядку, і щітки на магнітах в цьому можуть відмінно допомогти, а вартість замовлення мийників фасадних вікон Вас неприємно здивує.

У підсумку, рекомендуємо Вам спробувати пристрої очищення вікон на магнітах, адже вони мають багато плюсів і не потягнуть великої кількості коштів. Найголовніше для нас, як надійної компанії «Віконна майстерня» - це в першу чергу, комфорт для наших користувачів і клієнтів. Тому використовуйте щітки на магнітах для миття вікон і бережіть себе, а якщо будуть потрібні послуги по ремонту або встановлення нових пластикових вікон, Ви завжди можете звернутися в нашу компанію «Віконна майстерня» (м. Кропивницький).

Прочитано 123 разів Останнє редагування Середа, 17 березня 2021 14:24

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається